Sosiaali- ja kriisipäivystys

Autamme kiireellisissä sosiaalihuollon tilanteissa sekä akuuteissa traumaattisissa kriisitilanteissa ympäri vuorokauden.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päivystystyössä autamme akuutissa tilanteessa, sekä ohjaamme ja autamme sinut juuri sinulle sopivien jatkopalveluiden pariin. Saat meiltä apua, turvaa ja huolenpitoa erilaisissa hätä- ja kriisitilanteissa: esimerkiksi lastensuojeluun, aikuissosiaalityöhön tai ikääntyneiden sosiaalityöhön liittyvissä tilanteissa, sekä onnettomuuksissa tai muissa äkillisissä kriisitilanteissa. Päivystyksellinen sosiaalityö on neuvontaa, ohjausta, konsultaatiota ja akuuteissa kriisitilanteissa toimimista. Toimimme myös tilanteissa, jotka vaativat välittömiä viranomaistoimenpiteitä. Sosiaalipäivystys toimii virka-ajan ulkopuolella. Virka-aikana palvelusta vastaavat hyvinvointialueen virka-aikaiset palvelut. - Arkisin klo 15.00-8.00 - Perjantaista klo 15.00 maanantaiaamuun klo 8.00 ja - pyhäpäivisin edellisestä arkipäivästä klo 15.00 alkaen seuraavaan arkipäivään klo 8.00. Kriisipäivystyksestä saat apua äkillisissä traumaattisissa kriisitilanteissa, kuten onnettomuuksissa tai muissa järkyttävissä tapahtumissa (esimerkiksi läheisen kuolema, läheisen tai oma vakava sairastuminen, väkivalta tai tulipalo). Kriisipäivystys toimii 24/7. Työskentelemme usein yhteistyössä eri viranomaisten kanssa. Tehtävät tulevat muun muassa asiakkailta itseltään, hätäkeskuksesta, poliisilta, pelastuslaitokselta ja terveydenhuollosta. Voimme tavata asiakkaan kotona, sosiaali- ja kriisipäivystyksen tiloissa, poliisilaitoksella tai muissa sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteissä.

Ehdot palvelun saamiseksi

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen asiakkaita ovat kaikenikäiset hyvinvointialueen asukkaat sekä hyvinvointialueella oleskelevat henkilöt, jotka ovat kiireellisen sosiaalityön tai akuutin kriisityön palveluiden tarpeessa.

Palvelu on maksuton.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset apua ja turvaa kriisitilanteessa, soita Sosiaali- ja kriisipäivystykseen. Autamme kiireellisissä sosiaalihuollon tilanteissa sekä akuuteissa traumaattisissa kriisitilanteissa.

029 151 2221