Kesätyö

Tule kesätöihin uudelle Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle! 

Osa jotain suurempaa Olemme ylpeitä, että saamme edistää länsiuusimaalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta uudella hyvinvointialueella. Työskentelemme yhdessä yli 9 000 kollegamme kanssa, jotta asukkaat saavat tulevaisuudessa parempia palveluja. Tule tekemään kanssamme kesäksi työtä, jolla on merkitys.  

Mikä olisi sinun juttusi?  

  • Lähihoitajan, sairaanhoitajan tai jonkun muun ammattilaisen kesäsijaisuus 

  • Kesänuorten tehtävät (16–19-vuotiaat)  

vai jotain muuta? Tutustu tästä kesätöihin(ulkoinen linkki). Tarkat tehtäväkuvaukset löydät ilmoituksista.  

Mitä edellytämme? Aiempaa kokemusta tärkeämpää on, että olet motivoitunut työntekoon ja osaat kohdata monenlaisia ihmisiä. Meillä pääset takuuvarmasti tositoimiin ja oppimaan myös uutta! 

Mitä tarjoamme? Olet oman tiimisi kokeneiden ammattilaisten ympäröimä ja työyhteisösi tasavertainen jäsen. Uudella hyvinvointialueella tuemme monimuotoisuutta ja kannustamme sinua menestymään. Saat kattavan perehdytyksen ja kaupan päälle reilut esihenkilöt ja rennon työympäristön. Kesätyöt alkavat tyypillisesti alkukesästä, mutta ajankohdasta sovitaan erikseen.      

Palkka ja muut edut? Kesäsijaisten palkka määräytyy tehtäväkohtaisesti, tutustu kesätöihin tarkemmin.(ulkoinen linkki) Kesänuorten palkka on 1 000 eur/kk. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja muitakin henkilöstöetuja. 

Miten homma toimii? Katso kesätyöt(ulkoinen linkki) - löydät varmasti kiinnostavan tehtävän! Voit hakea myös useampia tehtäviä. Rekrytoiva esihenkilö on yhteydessä sinuun.  

Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteys rekrytoivaan esihenkilöön, joka on mainittu kunkin tehtävän yhteydessä.   

 

Avoimet kesätyöpaikat löydät Kuntarekryn sivuilta(ulkoinen linkki).