Keskitetty hoitotarvikeyksikkö aloittaa toimintansa lokakuussa 2023

29.6.2023 12.08

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella siirrytään 2.10.2023 lähtien keskitettyyn hoitotarvikeyksikköön, jonka myötä asiakkaille tarjottavat tilaus- ja jakelutoiminnot parantuvat.

Hyvinvointialueelle siirryttäessä asiakastoiminnoissa on tietoturvasyistä jouduttu luopumaan vanhoista sähköpostin kautta tehdyistä hoitotarviketilauksista. Tämä on ollut yksi asiakkaiden hoitotarviketilauksia eniten vaikeuttava tekijä.

Keskitetyn hoitotarvikeyksikön aloittaessa otetaan käyttöön uusi sähköinen tilausjärjestelmä. Hoitotarvikkeiden tilaukseen on siten tulossa merkittävä parannus. Tilaustoimintoja pyritään ohjaamaan ensisijaisesti sähköiseen järjestelmään, mutta myös puhelinpalvelu on jatkossakin saatavilla. Hoitotarvikeyksikköön voi jättää takaisinsoittopyynnön jokaisena arkipäivänä, maanantaista perjantaihin, klo 9–11. Hoitotarvikeyksikön puhelinnumero on 029 151 3050. Pyrimme soittamaan takaisin viikon sisällä.

Uuden toimintamallin myötä vanhoista jakelupisteistä terveysasemilla luovutaan. Sen sijaan toimitamme hoitotarvikkeet Suomen Postin noutopisteisiin, pakettiautomaatteihin tai tietyissä tapauksissa myös suoraan asiakkaille kotiin. Tämä mahdollistaa hoitotarvikkeiden saamisen asiakkaan valitsemaan toimituspisteeseen ympäri Suomea.

Hoitotarvikeyksikön keskittämisellä ja edellä mainituilla muutoksilla parannetaan palvelutuotantoa, lisätään tietoturvallista asioimista sekä turvataan yhdenvertaista asiakaspalvelua koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue