Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen strategia

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella suunnitellaan nyt tulevaisuuden hyvinvointialuetta.

Minkälaisia palveluja tulevaisuuden Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää?

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella suunnitellaan nyt tulevaisuuden hyvinvointialuetta, eli tarkemmin sanottuna sitä, millä periaatteilla hyvinvointialue järjestää ja uudistaa asukkaidensa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluja tulevina vuosina. Tästä suunnitelmasta käytämme nimeä palvelustrategia.

Kutsumme mukaan tulevaisuuden palvelujen suunnitteluun jokaisen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaan, koko hyvinvointialueemme henkilöstön ja tärkeimmät kumppanimme, kuten alueellamme toimivat järjestöt ja yritykset.

Auta meitä kertomalla, mitä hyvinvointialueen palveluissa pitäisi sinun mielestäsi jatkossa huomioida!

Asukkaiden raati

Oletko kiinnostunut osallistumaan hyvinvointialueen palvelujen ja toiminnan kehittämiseen? Länsi-Uudenmaan asukkaille on nyt avattu mahdollisuus liittyä hyvinvointialueen Asukasraatiin.

Asukasraatiin osallistuminen on vapaaehtoista eikä edellytä ennakko-osaamista. Raatiin voi liittyä ja sieltä poistua milloin tahansa. Kesällä 2023 raadin jäsenet pääsevät kommentoimaan hyvinvointialueen palvelustrategiaa eli eri tapoja uudistaa ja kehittää tulevaisuuden hyvinvointialueen palveluja.

Liity mukaan asukasraatiin!(ulkoinen linkki)

Terveiset aluevaltuutetuille

Hyvinvointialueen valtuusto on hyvinvointialueen korkein päättävä elin. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuustoon valittiin vuoden 2022 vaaleissa 79 edustajaa.

Tutustu Länsi-Uudenmaan aluevaltuustoon.

Strategia

Aluevaltuusto hyväksyi (25.10.2022 § 69(ulkoinen linkki)) yhdessä rakennetun Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ensimmäisen strategian. Strategia antaa suunnan hyvinvointialueelle ja kuvaa hyvinvointialueen ensimmäisen valtuustokauden 2023–2025 päämäärät. 

Strategia suomeksi(ulkoinen linkki)
Strategia ruotsiksi(ulkoinen linkki)