Sanna Svahn valittiin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajaksi

17.5.2022 16.16Päivitetty: 20.5.2022 14.44
Aluevaltuuston puheenjohtaja Jarno Limnéll onnittelee vastavalittua hyvinvointialuejohtajaa Sanna Svahnia valinnasta.Kuva: Eliisa Anttila

Aluevaltuusto valitsi kokouksessaan Kirkkonummen Majvikissa hyvinvointialuejohtajaksi Sanna Svahnin, joka toimii tällä hetkellä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen muutosjohtajana.

Hyvinvointialuejohtajan virkaa haki seitsemän henkilöä. Valinnassa loppusuoralle eteni kolme ehdokasta: Jukka Lindberg, Sanna Svahn, ja Jan-Johannes Tollet. Aluevaltuuston virkavaalin tulos oli: Lindberg (9), Svahn (67) ja Tollet (2). Virka täytetään viiden vuoden määräajaksi. 

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää 1.1.2023 noin 1,7 miljardilla eurolla sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut alueen 470 000 asukkaalle. Kaksikielisellä hyvinvointialueella työskentelee 9 000 työntekijää.