Sanna Svahn on aloittanut hyvinvointialuejohtajana

Julkaistu: 21.6.2022 7.49
Kuvassa Sanna Svahn.

Lääketieteen tohtori Sanna Svahn on aloittanut Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajana tiistaina 21.6.2022.

Sanna Svahn toimi aiemmin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen muutosjohtajana. Aiemmin Svahn on työskennellyt mm. Espoon kaupungin perusturvajohtajana ja sitä ennen terveyspalvelujen johtajana. Tätä ennen Svahn on työskennellyt Attendo Terveyspalvelut Oy:ssa terveydenhuollon johtajana. Hänellä on myös aiempaa kokemusta sote-uudistuksen valmistelusta Uudenmaan liiton suoran valinnan palvelujen hankejohtajana 2017–2018.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää 1.1.2023 noin 1,7 miljardilla eurolla sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut alueen 470 000 asukkaalle. Kaksikielisellä hyvinvointialueella työskentelee 9 000 työntekijää.