Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vaikuttamistoimielinten puheenjohtajat valittu 

Julkaistu: 3.11.2022 14.27

Nuorten, ikääntyneiden ja vammaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien varmistamiseksi hyvinvointialueelle on perustettu nuorisovaltuusto sekä vanhus- ja vammaisneuvosto. Vaikuttamistoimielinten jäsenet valittiin hyvinvointialueen kunnissa toimivien vastaavien vaikuttamistoimielinten jäsenistä. 

Nuorisovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Milla Suominen (Espoo). Varapuheenjohtajiksi vaalittiin Fanny Määttä (1. vpj., Inkoo) ja Sandra Kari (2. vpj., Kirkkonummi). 

Vanhusneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Olli Männikkö (Espoo). Varapuheenjohtajiksi valittiin Mirja Janerus (1. vpj., Lohja) ja Kaj Sjöblom (2. vpj., Kirkkonummi). 

Vammaisneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Pirkko Kuusela (Espoo). Varapuheenjohtajiksi valittiin Marsa Valtonen (1. vpj., Lohja), Rosita Ahlgren (2. vpj., Inkoo) ja Juha-Matti Koskinen (3. vpj., Kirkkonummi).