Töihin vammaispalveluihin

Työ vammaispalveluissa on monipuolista ja antoisaa. Meillä voit työskennellä monissa eri tehtävissä. Vammaispalveluilla on paljon toimintayksiköitä asumispalveluissa, työ- ja päivätoiminnassa sekä vammaissosiaalityössä eri puolilla Länsi-Uuttamaata. Tule työkaveriksemme!

Työskentelemällä meillä pääset osaksi yli 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen yhteisöä, joka tarjoaa monipuolisia ja asiakaslähtöisiä palveluja. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä, käyttää luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Esihenkilösi ja oma tiimisi ovat aina tukenasi. 

Työskentelemme hyvinvointialueen arvojen mukaisesti. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava, joten tulet varmasti viihtymään meillä.

Jos haluat olla osa merkityksellistä ja tärkeää työtä tekevää yhteisöämme, hae meille nyt ja tule mukaan edistämään vammaisten henkilöiden oman näköistä elämää, hyvinvointia ja elämänlaatua!

Asumispalvelut

Asumispalveluissa meillä on 36 erilaista asumisen yksikköä eri puolilla Länsi-Uuttamaata. Yksiköissä työskentelee erilaisissa tehtävissä yli 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. 

Asumisyksikkömme ovat ympärivuorokautisen asumisen, tuetun asumisen sekä lyhytaikaisen hoidon tai valmennuksen yksiköitä. Asukkaamme ovat vammaisia henkilöitä, joilla on erilaisia tuen tarpeita. Me tuotamme heille asukaslähtöisiä ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia palveluja asumisensa tueksi. Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaiselle asukkaalle oman näköisensä elämä.  

Töissä asumispalveluissa

”Olin aiemmin työssä vanhuspalveluissa, mutta halusin vaihtelua. Nyt työskentelen vammaispalveluissa lasten asumisyksikössä. Vammaispalveluissa työ on hyvin organisoitua ja resursoitua, on oikeasti aikaa olla asiakkaan kanssa. Vammaispalveluissa ja varsinkin lasten kanssa työskennellessä näemme asiakkaiden kehityksen, josta tiedämme, että teemme hyvää työtä. Meillä on myös hyvä tiimi työkavereiden kesken.” -Camilla, lähihoitaja

Työ- ja päivätoiminta

Työ- ja päivätoiminnassa meillä on 13 toimintakeskusta eri puolilla Länsi-Uuttamaata. Yksiköissä työskentelee erilaisissa tehtävissä noin 100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. 

Toimintakeskuksissa päiväaikaisen toiminnan ryhmissä meillä on monipuolista osallisuutta edistävää toimintaa. Asiakkaan toiveet, tarpeet ja kiinnostuksen kohteet ovat keskeisiä toiminnan sisällön suunnittelun perusteita. Toimintakeskuksista käsin toteutamme myös työtoimintaa ja työhönvalmennuksen palveluja asiakkaiden työllistymisen tueksi.

Asiakkaamme ovat vammaisia henkilöitä, joilla on erilaisia tuen tarpeita. 

Töihin toimintakeskukseen

”Tähän työhön voi antaa omasta persoonastaan paljon ja siitä myös saa paljon itselle. Vaikka työ voi joskus olla raskasta, meillä on tosi hyvä tiimi, jossa kollegoita tuetaan ja hyvää tukea antaa myös esihenkilö. On ollut jännittävää ja antoisaa työskennellä eri toimintayksiköissä. Olen työskennellyt myös monissa eri tehtävissä vammaispalveluissa: hoitajana, ohjaajana, esimiehenä ja kuljettajana. Työssä oppii paljon sekä työkavereilta että asiakkailta. Tämä työ on rikkaus ja ehdottomasti tekemisen arvoista.” - Sven, lähihoitaja

Vammaissosiaalityö

Vammaissosiaalityön tiimit työskentelevät viidessä eri toimipisteessä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Työssämme kuitenkin liikumme koko alueellamme. Joukkoomme kuuluu noin 60 sosiaalityön ammattilaista; sosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä.