Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalvelujen infotilaisuus asukkaille 2.6.2022

Julkaistu: 2.6.2022 6.00Päivitetty: 3.6.2022 12.08
Piirretty kuvituskuva, jossa kolme asukasta infotilaisuudessa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalvelujen valmisteluorganisaatio suunnittelee ja kehittää yhteistä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta, asukkaiden infotilaisuudet ovat käynnissä. Voit vaikuttaa vammaispalvelujen valmisteluun osallistumalla infotilaisuuksiin ja tuomalla omat näkemyksesi mukaan keskusteluun.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalvelujen valmisteluorganisaatio järjesti asukasinfon to 2.6. klo 17.00–19.15. Infossa kerrottiin ajankohtaista tietoa hyvinvointialueen vammaispalvelujen valmistelusta ja käsiteltiin aiheita, joita asukkaat ovat nostaneet esiin aiemmin keväällä toteutetussa asukaskyselyssä.  Tilaisuus järjestettiin suomeksi klo 17–18 ja ruotsiksi klo 18.15–19.15. 

Tilaisuus tallennettiin ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.(ulkoinen linkki)

Tilaisuuden esitysmateriaali (pdf)(ulkoinen linkki)