Kysely koskien vammaisten lasten ja nuorten palveluita Länsi-Uudenmaan alueella

Julkaistu: 11.7.2022 11.53Päivitetty: 11.7.2022 12.50
Piirretty kuva, jossa on henkilö tietokone sylissään ja toinen henkilö puhelin kädessään, taustalla kyselylomake.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Nordic Healthcare Groupin yhteisessä Vaikuttava osallisuuden kokemus vammaispalveluissa -projektissa pyritään monien muutosten keskellä kirkastamaan alueen vammaisten lasten ja nuorten palveluiden kehityssuuntaa tuleville vuosille. Projektissa on mukana niin palveluiden käyttäjiä kuin palveluiden parissa toimivia ammattilaisia ja pohdimme yhdessä mm. palveluiden nykyistä tilaa, mahdollisia muutostarpeita, sekä mitä vammaiset lapset ja nuoret läheisineen odottavat tarvitsemiltaan palveluilta tulevaisuudessa. 

Projektin alkuvaiheessa selvitetään palvelujen käyttäjien ja lähipiirin ajatuksia ja kokemuksia aihepiiriin liittyen kyselyllä, jonka vastauksia hyödynnetään yhteiskehittämisen jatkovaiheissa. Koostamme kaikista vastauksista yhteenvedon, josta yksittäisiä vastaajia ei pysty tunnistamaan. Yhteenvetoa käsitellään ainoastaan tässä hankkeessa tulevaisuuden suunnittelun tukena. 

Kysely on avoinna 1.8.2022 saakka. Linkki kyselyyn(ulkoinen linkki)