Aluevaltuusto hyväksyi hyvinvointialuestrategian

Julkaistu: 25.10.2022 17.34Päivitetty: 27.10.2022 7.19

Aluevaltuusto hyväksyi yhdessä rakennetun Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ensimmäisen strategian. Strategia antaa suunnan hyvinvointialueelle ja kuvaa hyvinvointialueen ensimmäisen valtuustokauden 2023–2025 päämäärät. 

- Tänään hyväksytty strategia keskustelutti varsin paljon aluevaltuuston kokouksessa. Strategia hyväksyttiin kokonaisuudessaan ja se antaa meille yhdessä sovitun suunnan hyvinvointialueen toiminnan ja talouden pitkän aikavälin linjauksille. Olemme sitoutuneet jatkamaan strategiatyötä ja se jatkuu palvelustrategian ja pelastustoimen palvelutasopäätöksen sekä strategian mittareiden valmistelulla vuoden 2023 aikana. Hyvinvointialueen käynnistymiseen on reilu kaksi kuukautta aikaa. Työtä tehdään joka päivä, jotta varmistetaan asukkaiden palvelut, pidetään huolta työntekijöistä ja luodaan kaikille turvallinen siirtymä hyvinvointialueelle, toteaa aluevaltuuston puheenjohtaja Jarno Limnéll. 

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen strategia (oncloudos.com)(ulkoinen linkki) 

 

  • Aluevaltuusto