Luvn.fi-verkkosivut uudistuvat palvelut edellä

Julkaistu: 23.11.2022 8.06Päivitetty: 24.11.2022 16.40

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivusto on tärkeä tiedotuskanavana alueen asukkaille. Jatkossa Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluja koskeva tieto tulee löytymään osoitteesta www.luvn.fi.

Luvn.fi-sivut on avattu jo keväällä, ja nyt syksyn aikana sivuja on kehitetty sekä sisällön että visuaalisen ilmeen osalta eteenpäin. Suunnittelussa on painotettu erityisesti palvelujen helppoa löydettävyyttä.

Tavoitteenamme on tehdä sivustosta selkeä kokonaisuus, josta Länsi-Uudenmaan asukas löytää tarvitsemansa tiedon vaivattomasti. Haluamme varmistaa, että palvelupolku on asiakkaalle mahdollisimman selkeä ja että sivuilla navigoiminen on mutkatonta.

Uudet sivut on tarkoitus julkaista joulukuun puolivälin jälkeen. Sama osoite luvn.fi säilyy käytössä. Verkkosivujen kehitys jatkuu julkaisun jälkeenkin vuoden 2023 puolella.