Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston kokous 14.2.2023

10.2.2023 7.23Päivitetty: 10.2.2023 12.49

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 14.2.2023 Espoossa (Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli, Kaleva-sali).

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston kokous 14.2.2023

Kokouksessa hyvinvointialuejohtaja Sanna Svahn kertoo ajankohtaiskatsauksessaan hyvinvointialueen palvelustrategian valmistelusta, joka on yksi kuluvan vuoden tärkeimmistä aiheista. Valtuustoryhmillä on ollut mahdollisuus toimittaa etukäteen kysymyksiä palvelujen järjestämisvastuun siirtymisestä hyvinvointialueelle. Hyvinvointialuejohtaja vastaa katsauksessaan myös näihin kysymyksiin.

Aluevaltuusto päivittää lisäksi aiempaa päätöstään sihteerin määräämisestä, käsittelee eron myöntämisiä luottamustoimista ja uusien henkilöiden valintoja sekä merkitsee tiedoksi tarkastuslautakunnalle tehdyt ilmoitukset sidonnaisuuksista.

Kokous on avoin ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä tai tallenteena Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla(ulkoinen linkki).

Kokouksen jälkeen aluevaltuuston puheenjohtaja Jarno Limnéll keskustelee kokouksen annista aluevaltuustoryhmien puheenjohtajien Cia Grönbergin ja Nora Stenvallin kanssa. Katso suora lähetys tai tallenne Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Kokouksen esityslista(ulkoinen linkki)

Valtuutetut aakkosjärjestyksessä