Ota käyttöön ilmainen Perhepolku-verkkokurssi

24.5.2023 7.19

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa ilmaisen Perhepolku-verkkokurssin kaikkien 0–16-vuotiaiden lasten ja nuorten vanhemmille. Perhepolku tarjoaa vanhemmille tietoa ja vertaistukea lapsen ja nuoren tärkeissä kehitysvaiheissa. Verkkokurssi on käytettävissä vuoden 2023 ajan.

Kurssin tavoitteena on tukea perheitä ja vahvistaa kykyä kohdata omat haastavat tunteensa ja ajatuksensa tasapainoisesti ja hyväksyvästi. Myötätunto itseä kohtaan vähentää tutkitusti ahdistusta, masennusta, uupumusta. Perhepolku pyrkii vähentämään kuormittavia tekijöitä ja vahvistamaan perheiden voimavaroja sekä lisäämään hyvinvointia. 

Verkkokurssi koostuu tutkimus- ja asiantuntijatiedosta, testeistä, pohdintatehtävistä sekä perheiden vertaistarinoista. Perhepolku-verkkokurssin (3 krt) materiaalit ovat saatavilla suomeksi ja ruotsiksi. Pikkulapsiperheen (0–6 v) verkkokurssi löytyy myös englanniksi. 

Kurssin materiaaleihin pääseminen vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan kurssille osoitteessa: www.perhepolku.fi/verkkokurssi(ulkoinen linkki)  

På svenska: https://perhepolku.fi/sv/kurs(ulkoinen linkki)  

In English: https://perhepolku.fi/en/course(ulkoinen linkki)  

Lisätietoja: Minna Eväsoja  minna.evasoja@luvn.fi  

Perhepolun on kehittänyt väitöskirjatutkija Tellervo Uljas.