Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ja vaihde palvelevat numerossa 029 151 2000

Tekstiviestipalvelu kuulovammaisille numerossa 045 739 59250(ulkoinen linkki).

Palvelemme arkisin klo 8.00–16.00.

Tavoitat asiakaspalvelun puhelimen lisäksi myös sähköpostilla osoitteessa info@luvn.fi. Ethän kirjoita viestiin arkaluonteista tietoa, kuten luottamuksellisia potilastietoja, henkilötunnuksia tai tilinumeroa.

Puhelinnumerot ja sähköpostit

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakasnumerot löydät puhelinluettelosta(ulkoinen linkki) tai jokaisen palvelun omilta sivuilta.

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@luvn.fi. 

Puhelujen hinnat

0291-alkuiseen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen puhelinnumeroon soittaminen ja jonottaminen maksaa Suomesta matkapuhelimesta tai lankaverkosta soitettuna 0,084 €/min.  

Jos matkapuhelinliittymäsi on kuukausihinnoiteltu pakettiliittymä, soitot yritysnumeroihin eivät yleensä kuulu pakettiliittymän kuukausihintaan. Tarkista hinnat omalta operaattoriltasi. Suurimmilla operaattoreilla hinta vaihtelee 0,084–0,09 €/min (tilanne 16.3.2023).

Puheluveloitus alkaa heti, kun puhelu yhdistyy. Jos puhelu ohjautuu automaattiin, veloitus alkaa siitä, kun automaatti pyytää esimerkiksi näppäilemällä valitsemaan eri vaihtoehdoista.

Asiointipisteet Espoo ja Kirkkonummi

Espoossa asiointipisteet ja Espoo-Info tarjoavat yleisluonteista neuvontaa ja digitukea. Asiointipisteisiin ja Espoo-Infoihin voit myös jättää Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle osoitettua postia.

Kirkkonummen kunnan palvelupiste tarjoaa yleisluonteista neuvontaa, ottaa vastaan sote-maksuja kuten terveyskeskus- ja hammashoitomaksuja.